Uneix-te a l'equip

El Rusc Que Diu Sí! ha adoptat el model nascut a França al setembre del 2011 amb el nom de La Ruche qui dit Oui !. Com que s'adapta a les realitats locals, la proposta ha permès a d'altres països europeus crear el seu propi projecte. És el cas de Bèlgica, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia, on el projecte es coneix amb els noms de The Food Assembly i L'Alveare Che Dice Sí!. Aquest moviment col·lectiu, en què treballen més de 100 persones, engloba 1500 Ruscs, 600.000 consumidors i 5.000 productors.

A França hi ha 70 assalariats que vetllen pel bon funcionament de la xarxa de Ruscs, centrant molts esforços a desenvolupar i optimitzar la plataforma web.

El Rusc Que Diu Sí! uneix la cultura de l'emprenedoria social i la innovació digital i proposa un model únic d'empresa social i solidària amb objectius diversos: permetre l'accés a una alimentació de qualitat, donar suport als productors i elaborados locals i potenciar l'emprenedoria i l'economia local.

Dia rere dia dediquem tot el nostre entusiasme i alegria per assolir aquests reptes i aconseguir que la xarxa visqui, creixi i progressi.

El projecte d'El Rusc Que Diu Sí!:

  • Una iniciativa que permet retrobar el gust dels productes de proximitat
  • Una dinàmica que fomenta el desenvolupament d'una economia local i connectada
  • Un concepte innovador de consum col·laboratiu
  • L'entusiasme i el dinamisme d'una comunitat que no para de créixer

Escriu-nos a justine@lcqds.es