Rusc

Santa Coloma de Gramenet - Rusc Safaretjos

Maria Vallverdú Segura
Responsable del Rusc

Benvingut al nostre Rusc!
Acabes d'unir-té al Rusc de Sant Adrià de Besòs. Sóc Maria, Responsable d'aquest rusc. Seré l'encarregada de respondre totes les preguntes que tinguis sobre la comunitat i el seu funcionament.
Cada setmana hi trobaràs aliments de proximitat i de qualitat: fruites, verdures, carn, ous, làctics, pa, mel, melmelades... Tot de coses bones. Vine a conèixer els productors i aprofita aquesta nova oportunitat de menjar millor alhora que dónes suport a l'agricultura local.

---------
Bienvenido a nuestro Colmena!
Acabas de unirte a la Colmena de Sant Adrià del Besòs. Soy María, Responsable de este colmena. Seré la encargada de responder todas las preguntas que tengas sobre la comunidad y su funcionamiento.
Cada semana encontrarás alimentos de proximidad y de calidad: frutas, verduras, carne, huevos, lácteos, pan, miel, mermeladas ... Todo de cosas buenas. Ven a conocer los productores y aprovecha esta nueva oportunidad de comer mejor al tiempo que apoyas a la agricultura local.

Aquest Rusc està en procés de construcció

Aquest Rusc està en procés de construcció i obrirà les portes aviat. Inscriu-t'hi perquè t'informin de la propera venda.