Els productes de

Clot de les Soleres

Vinicultor/a, Elaborador de begudes alcohòliques, Piera
Migue Bisbal Blasco
Clot de les Soleres neix de la mà de Migue Bisbal Blasco el 2008. La seva granja/finca/obrador es troba a Piera, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

- Clot de les Soleres: Vi Artesà, Natural i Sostenible -
Benvingudes a l'apassionant món del Clot de les Soleres, un projecte vitivinícola amb una visió única i personal, compromesa amb la terra, el territori i la sostenibilitat. Des de la finca Heretat Ferrer de la Vall de Piera, a l'Anoia, el Carles a la vinya i amb la Montse al celler, amb cura i paciència, junts creen vins sans, naturals i autèntics que reflecteixen la seva passió per la vinya.

- Vi Natural i de Pagès -
A Clot de les Soleres, la filosofia és clara i directa: respectar la terra i la vinya per tal que cada varietat s'expressi lliurement en cada ampolla. Els seus vins naturals són el resultat d'un procés minimalista, de vinificacions simples i pures, on no s'utilitza cap producte químic ni es filtra ni clarifica. Sense treure ni afegir-li res. Raïm esdevé most, que es converteix en vi. Aquesta autenticitat es troba en cada glop, transportant-te a la terra mateixa d'on provenen els raïms.

- Proximitat i Singularitat -
El Clot de les Soleres destaca pel vincle entre les vinyes i el celler. Aquest es troba enmig de les vinyes, d'on neixen tots els raïms amb els que es treballa. Tots els vins que s'elaboren són monovarietals que expressen purament les seves característiques i condicions climàtiques d'aquella anyada.

- Un Projecte Amb Dedicatòria -
Cada gota de vi del Clot de les Soleres està impregnada amb l'amor i la dedicació de Carles i Montse. Aquest projecte va més enllà de l'elaboració de vi; és una oda a la terra, a la paciència i al respecte per la natura. Així que, quan gaudeixis d'una ampolla del Clot de les Soleres, estàs tastant l'autenticitat d'un projecte que captura l'esperit de la terra i la passió dels seus creadors.

Adreça
Carrer de l'Olivereta, s/n
08784 Piera
2008
any d'inici de l'activitat
2
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Clot de les Soleres

Conreus

8 espècies cultivades l'any

Conreu en un camp a l'aire lliure

Cures

Respecte dels principis de la permacultura, respecte dels principis de la biodinàmica

Plantes i llavors

Ve d'un proveïdor de l'UE

Llavors ecològiques

Transformació i elaboració

Transformació al meu taller

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Cap

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

Comentari

Des que la vinya es planta fins que es converteix en vi, no rep cap tipus d'aditiu ni fertilitzant. No es trau ni s'afegeix res al most.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.