Els productes de

Lilà Cosmètics

Elaborador/a de cosmètica natural, Calonge de Segarra
Andreu Raurich Marrades
Lilà Cosmètics neix de la mà de Andreu Raurich Marrades el 2013. La seva granja/finca/obrador es troba a Calonge de Segarra, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Lilà cosmètics és un modern laboratori situat al bell mig de Catalunya, en el petit poble d’Aleny, envoltat de boscos d’alzines i camps de cereals. En aquest entorn privilegiat hem trobat la tranquil·litat necessària per a crear i fabricar tot tipus de cosmètics naturals.
La nostra marca Lilà és certificada amb el segell Bioinspecta, que garanteix que fem cosmètica ecològica de veritat. A Lilà hi trobareu productes de bones textures i olors, que satisfan les necessitats d’hidratació, protecció i higiene dels diferents tipus de pell, fins i tot les més sensibles. Ens centrem en el que és essencial i defugim d’ingredients innecessaris i embalatges superflus.

__________________________________

Lilà Cosmètics es un moderno laboratorio situado en el corazón de Cataluña, en el pequeño pueblo de Aleny, rodeado de bosques de encinas y campos de cereales. En este entorno privilegiado hemos encontrado la tranquilidad necesaria para crear y fabricar todo tipo de cosméticos naturales.
Nuestra marca Lilà está certificada con el sello Bioinspecta, que garantiza que hacemos cosmética ecológica de verdad. En Lilà encontraréis productos de buenas texturas y olores, que satisfacen las necesidades de hidratación, protección e higiene de los diferentes tipos de piel, incluso las más sensibles. Nos centramos en lo que es esencial y rehuimos de ingredientes innecesarios y embalajes superfluos.

Adreça
CAL VIDAL D'ALENY
08281 Calonge de Segarra
2013
any d'inici de l'activitat
5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Lilà Cosmètics

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Àloe vera

Ve d'un proveïdor de fora de la UE

Ecològic, denominació d'origen, prové del comerç just, prové dels circuits convencionals

Ingredients secundaris

Olis ecològics

Ve d'un proveïdor de l'UE, ve d'un proveïdor nacional

Ecològic, Productes locals (- 250 km), denominació d'origen, prové dels circuits convencionals

Altres ingredients

Aigua de raïm

Ve d'un proveïdor de l'UE

Productes locals (- 250 km), ecològic, denominació d'origen, prové dels circuits convencionals

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.