Els productes de

Digali-pa

Forner/a o pastisser/a, Girona
David Rabassedas Carpio
Digali-pa neix de la mà de David Rabassedas Carpio el 2018. La seva granja/finca/obrador es troba a Girona, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Obrador artesà que neix a Sant Hilari Sacalm al 2006, on vaig decidir obrir el meu propi forn. Al 2008 es va incorporar el meu fill, en David. Al 2018 vam decidir cap a Girona i continuar amb la botiga Digali pa, on es treballa de forma ecològica.
La nostra fabricació segueix els standards de la producció ecològica i els productes que utilitzem són certificats pel CCPAE.
Tots els productes s'elaboren amb massa mare, deixant-la reposar el temps necessari per aconseguir el gust i textura ideal per cada pa. La massa mare necessita més repòs però alhora permet aconseguir un pa amb més gust, una textura més atapeïda i fent que el gluten sigui més digerible.

Adreça
c\ juan maragall nº 53 -55
17002 Girona
2018
any d'inici de l'activitat
5
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Digali-pa

Farines

Ve d'un proveïdor nacional

Farines ecològiques

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE

Ingredients ecològics, denominació d'origen

Fermentació

Llevat natural, procés de prefermentació

Forn

Forn elèctric

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.