Rusc

El Masnou - Cafe Lucy

Carlos Ferrer Alsina
Responsable del Rusc

Benvinguts al rusc del Masnou!
Som els productors de Els Horts de l'Alegria, a Tiana, que al costat del Rusc que Diu Si, el Cafè Lucy i altres productors pròxims t'oferim un espai on hi trobaràs aliments de proximitat i de qualitat certificada: fruites, verdures, carns, embotits, peixos i fruits de la mar, ous, làctics, pa, i també aliments vegans.
Volem conèixer-te i que ens coneguis, aprofita aquesta oportunitat de menjar millor alhora que dones suport a l'agricultura local. Si no pots apropar-te pel nostre espai, també oferim lliurament a domicili.
Tots els dijous, de 18 a 19,30hs., en el Cafè Lucy, Passeig Prat de la Riba 74.
Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram)

Bienvenidos a la colmena del Masnou!
Somos los productores de Els Horts de l'Alegria, en Tiana, que junto a la Colmena que Dice Si, el Café Lucy y otros productores próximos te ofrecemos un espacio donde encontrarás alimentos de proximidad y de calidad certificada: frutas, verduras, carnes, embutidos, peces y frutos del mar, huevos, lácteos, pan, y también alimentos veganos.
Queremos conocerte y que nos conozcas, aprovecha esta oportunidad de comer mejor a la vez que apoyas a la agricultura local. Si no puedes acercarte por nuestro espacio, también ofrecemos entrega a domicilio.
Todos los jueves, de 18 a 19,30hs., en el Café Lucy, Paseo Prat de la Riba 74.
Seguidnos en nuestras redes sociales (Facebook, Instagram)

Aquest Rusc està en procés de construcció

Aquest Rusc està en procés de construcció i obrirà les portes aviat. Inscriu-t'hi perquè t'informin de la propera venda.